Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe (Official Music Video)

Dipublikasikan tanggal 28 Nov 2019
Title : Tak Lalekne Kowe
Voc : Happy Asmara
Songwritter : PPWW
Music Arranger : Deblong & Maska
Video : Maska Creative Pictures
Publishing : Maska Music Records
----------------------------------------------------------------
Lyric :
Tak Lalekne Kowe
Salam balik kanggo kowe
Sing ono ning ati
Pie kabarmu sak iki
Opo isih kelingan kowe ngelarani
Kadung jeru diriku mencintai
Dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
Tapi mengapa kau pergi
Raiso nompo anane nompo kahanku sing ora sebanding karo kowe
Reff:
Lilio Tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo sak iki aku wis oleh ganti
----------------------------------------------------------------
Available on :
Joox :
Spotify :
iTunes :
----------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------
Follow us :๐Ÿ‘‡
Facebook : bit.ly/32qrbcV
Instagram : bit.ly/2xQzTTI
Twitter : maska_pro01
Email : info@maskamusikdigital.com
Website : bit.ly/2SfBITq

Copyright ยฉ 2019. CV.Maska Musik Digital
Maska Music Record's IDvideos is under management of:
dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official IDvideos MCN
servicesdirectory.withidvideos.infopt-digital-rantai-maya-drm

Komentar

  • Buat temenโ€ yg udah nonton dan BANTU SHARE MAKSIH. Untuk PASHATI, MASKA TEAM, Pupupwellwell(pencipta) TERIMAKSIH BANYAKKKK!! . Ayo gaes kita SHAREEEEE ! Titip Salam kanggo mantan yo ! Salam ASW(Aku Sayang We) . . Ambyaro , Tak goyangi !

    • Mantul..mba e.. sukses selalu

    • Gemah ripah loh jinawe kak happy asmara,ra perlu mewah sek penting iso mwehehee๐Ÿ˜

    • kpan di blitar lagi kak

    • Titip salam buat mantan Mantan anc*k

    • Deblong sing ambyar iki

  • Ngesok nek semisale mantanmu jalik balek ojo di trimo:)

  • Pernah di posisi kyo mbak Hepy๐Ÿ˜ฅ

  • Berjuang 6 Tahun Kalah yang hanya berjuang 1 hari Saddddd Boyyyyyyyyyyy Wonogiri Medhot Janji 7 Desember 2019

  • Uwis cukup de cukup #tulungagung8desember

  • Kon uwes ra tresno karo aku maneh, ora koyo mbiyen kowe ningalno aku tanpo alasan sing jelas Kijang, 8 Desember 2019

  • Koe cenn gampang nglalekne aku dek neng aku masio jungkir walik tetep angel nglalekne koe:') Karanganyar,7 desember 2019

  • Semenjak ndelok video iki aku dadi lali mantan kelingan eseme mbak hepy asmara ayu tenann

  • Nyenengke menan lagune

  • Salam balik kanggo kowe :) Kebumen, 7 Desember 2019

  • .ws tak anggep kowe mati dekโ˜บ๏ธ

  • Salam diriku yg lagi ambyar...๐Ÿ˜Œ

  • Ambyarrr gaes

  • Gamma1 Sakit Pinggang New Single 2019 idvideos.info/watch/lebV3lSsOK8-video.html boleh mampir dichannel saya dan jangan lupa subscribe ya yg mau ajha ya

  • jeru Mak:(

  • PROSES PEMBUATAN LAGU " TAK LALEKNO KOWE"........ idvideos.info/watch/TMbM3WTaJf4-video.html

  • Sayang ku nyang koe koyok klopo. Nanging perhatianmu nyang aku koyok upo. Sak gede2 ne upo ra bakal ngalahne klopo. Ki kanggo koe seng kroso, soko aku seng saben isuk ngucapne selamat pagi karo jo lali nganti mangan masio aku ngerti awakmu koyok sapi limusin. Kediri, 7 Desember 2019

  • Pokoe mbak happy asmara๐Ÿ˜˜

  • Langsung ambyarr

  • Gulumu lunyu nduuukk

  • Podo mbi lakonku seng tak alami tapi walik ane nek neng lagune mbak hapy kui seng lanang seng ngemohi mergo kahanan .. tapi nek aq wedok e seng ngemohi kahanan ku. .. memang jujur itu sulit tapi nek urip neng jero kebohongan kui rasane koyo ng penjoro. Mending aq ngmong opo anane bene ketimbang lakone keri menyakitkan asu bangsattt... Aq jek usaha gae getune awak mu. Delok ae bumi iki slalu muter titeni wae aq lewat ng omah mu numpak pajero tak klaksoni ngasi kuping mu panass

  • Marai kelingan seng mbiyen jare apaanane lah kek ero krjo e dek e mundur alonยฒ ๐Ÿ˜… sukses butuh proses... Lah

  • Bakal tak buktekne lek aku iso sukses tanpo awm, gawe awm geton Ngadiluweh 07-12-2019

  • Wes tak anggep koe mati mas . Pontianak,7 desember2019

  • Saya asli Sunda Tapi seneng banget lagu Jawa๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ˜…

  • Produktif bermusik, bukan dikit-dikit cover. Lanjutkan mbak ๐Ÿ‘

  • Kowe wes tak anggep mati mas ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  • Wayae batin ati dewe

  • Rene goro" status wane cah" Lagu pas gawe aku ๐Ÿ˜ฅ

  • Piye kabarmu,mugo" apik yy Saiki aw ws nge ikhlas ne wkmu, ws saiki bahagia o kro pilihanmu, lan aw nk kne yo ws bahagia, ro pilihanku seng Inshaaloh terbaikk gk kyo sifatmuu... Blitar,7 desember 2019

  • Aku seneng yen enek wong karya kanggo lagune dewe. Ora sitik2 cover ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ semangat dek.

  • Sumpeh mrinding aku mbak Hep...

  • Njir tak pikir Karo Denny cak na, tapi Joss laguneโ™ฅ๏ธ

  • Sering tak stel chat all pas neng pesawat PUBG.. (Bigtit skuad)

  • yooo di gassss.mosok panggah urutan nomer 5 trendinge kapan naike

  • fans beratmu mbk ๐Ÿ˜

  • Iku bulu dashboard mbak hep๐Ÿ˜

  • Ternyata sukses itu hanya dengan mengenang masalalu.auto kaya๐Ÿ˜…

  • Cowoknya haruse syamsul maarif ๐Ÿ˜‘

  • Semoga trending 1