CERITA KEHIDUPAN - KOK MEK NGENE?

Dipublikasikan tanggal 2 Nov 2019
Dengan sangat bersedih hati, tinggal beberapa episode lagi cerita kehidupan akan tamat.. episode yang kita tayangkan kali ini adalah produksi lama yang sempat tertunda penayangannya.
selanjutnya akan kita gantikan cerita-cerita lainnya semoga kalian suka..
-------------------
Subscribe : bit.ly/SubsBatsChannel
Follow juga kami di instagram :
- Bats Channel bats_channel
- Erlangga Gusfian erlangga_gusfian2
- Ega Al Fariz egaalfariz
- Muhammad Hasby muhamad_hasbyy
- M. Ziyan All Irfan ziyanall
BATS TEAM
- Bahar bahar_funk
- Rizal rizal_rifa
- Zainul zainul__arifin_
Copyright @2019
Bats Channel Production
#Tulungagung , ID 66281
Bats Channel's IDvideos is under management of:
dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official IDvideos MCN
servicesdirectory.withidvideos.infopt-digital-rantai-maya-drm

Komentar

  • Video ini menjelaskan tentang menjadi sebuah aktor didepan layar bukanlah sebuah pekerjaan yang mudah , " Aku yo kesel " , " Aku yo akeh kegiatan " , " Aku yo pengen nyenengne awakku dewe " . Wis pokok terus menghibur lurr . Semangat bats team! Horrrr πŸ”₯πŸ”₯

    • Hwewhehehehheee, muantulll πŸ‘πŸ’•

    • @Parmin Retto hehehe iya2

    • Ok masok :v

    • @Taufik Art dan smua manusia pasti punya rasa jenuh.πŸ˜‚ Mood jg bs memburuk..

    • Yo wes mending macul neng sawah wae...lak ra kesel...

  • Rokok e TengweπŸ˜‚πŸ˜‚

  • Tambah lemu kowe gus πŸ˜„

  • Siiip

  • yo iki cerita kehidupan

  • Aku di jak coleb yo gelem... Tulungagung bagian karangrejo

  • Tambah lemu to lorrrr 🀣

  • Aku'i lek dewe yo dak kuwatt ngonolo mak

  • Mas agos tambah lemuuuuuuuu😁

  • Ngene Mak πŸ˜‚ mbuh digatekne ora penting adewe wes ngelekne MakπŸ˜‚ "Pertolongan Tuhan mungkin tidak datang selalu cepat, tidak juga datang terlalu lambat, tetapi pertolongan Tuhan akan selalu datang disaat yang tepat. Kita yang merencanakan selebihnya tuhan yang menentukan" NEVER GIVE UP MAK!! πŸ€˜πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  • Ndeleng wong pengangguran uripe ngangluh tok

  • Absen like disek seng telat delok

  • Pak lek agus tambah lemuuu men

  • kui kali dawir to mas

  • Bako opo to ron ron segere koyok ngene

  • Mas agos opo tau cetuan vernando novem pratama pembalap cilik panggong nguni

  • alhamdulillah cak agus kotak wes sukses saiki awek e wes lemu, sukses terus cak

  • Ng ndi ae lagi gwe video??

  • Agos maleh lemu

  • LOH E Sambat cak Agus. Gk pareng sambat COK.

  • Angep santai wae gos, kue ki mong okeh pikiran, kesel mu ki uduk kesel awak tapi kesel mikir aku yakin 100% Lak kue ngomong kesel tenogo kok yo manjamen, opo wes rakelingan bien ki gukang ngaret? lak di bandingne karo saiki yo entengan saiki to, mong bedone saiki okeh miker.. Lereno gos lereno konco" bats senengno awakmu sek ngko lak duet mu wes nipis pasti semangat mneh lak mu megawe, kui wes sifate kabeh mnungso, due duet pengen seneng, radue duet semangat lak kerjo

  • CERITA HIDUP KOK NGENE AE, Ikie kesimpulane; Seng jenenge cerito iku macem"/ terbilang akeh puol. Tergantung sak piro lakumu sak piro tujuanmu. Lah lek tujuan wes mentok gitu kyok ngene, Yoh ngunu AE lakumu. Tujuanmu lain mane misal e, ya ceritamu Laen juga Yoh segitu juga lakumu. Akeh bos sakpiro akehe usahamu LAN tujuanmu. LEK PEGEL YOH TOLEK O CERITO SENG WUJUD NYATA. πŸ‘

  • Hahaha koclok gos..

  • " kon mrenges teros opo yo betah "

  • 4 mnit pertama isinya apa tolol

  • Tanjung Priok hadir... (Hidup ini KERAS lur) hahahahaha

  • Ngawi 11 nov

  • Oranek gawean sing penak maass...jeneng e ae nyambut gawe kabeh enek resikone. Salam santun.

  • Terus berkarya πŸ€—

  • "Memang seperti itu kehidupan"

  • Ponorogo hadir mas agus , aku padamu😁

  • Peh mundak lemu

  • linting an ne

  • vidione jos nonto sambi ngopi ro udud

  • Hebat tulungagung bikin vidio kek ini hehehe

  • Kopine di ombe cuk

  • Sombat sambat ae mak biasa eh ngewehi motivasi wong wong kok sambat Netizen ra onok seng ngakon kowe nggawe konten Yo pengen mu dewe nggawe konten youtube Bats chanel Tapi netizen seneng karo karyamu mangkane njaluk kowe aploud trus

  • Mas agus kotak tambah lemu+subur dibandingkan dengan pas pertama kali muncul masih agak kurusan, ada yg sependapatπŸ˜†πŸ˜†

  • saya minta vidio agos kotak

  • Segokil"nya agus kotak seramah"nya agus kotak dia juga mnusia biasa yg sma sprti kita d saat dia dpt msalah dia jga sprti kita berilah mas agus hiburan jngan cuman dia yg menghibur kita kita jga hrus menghibur dia ganbate mas agus

  • Plis

  • Kak bukak en blok ku

  • bebanmu ketok gus Agus ngapunTen

  • Ora ngono mas agos, sampean kan sampun terjun di dunia entertain yutub, nggih dapet adsense juga, netizen tekon kapan gawe video berati kan netizen seneng mbe videone sampean, bukan piye2, kabeh kesel mas agos, namanya konsekuensi gawean to ya, kesal kesel ae rumangsaku kokan wkwk

  • Aku ngewasno mas agoss suweΒ² ngesakne og,πŸ˜‚,,,guyon pak

  • Semangat kanggo bats channel tetep kompak. Awak dewe tetep nunggu postingan video seng menghibur, rasah kesusu seng penting lucu dan menghibur haha

  • Nek ono ipan mulai ngguyu mening to gus πŸ˜‚

  • Tambah banyak supor dari kita malh sekarang mau berenti jadi youtuber

  • delok chenel ku lur angger ghattek

  • Eman e rek.. dikala Agus kotak melejit seantero yutub raya . Tpi ora kuat atine mergo ketubruk cocot e +62 🀭 . . Urung lulus ujian Iki berarti mas sampean. Ileng mas, Yen tambah duwur tanduran kui ,soyo tambah gede angin sing nubruk. "sabar kui ora enek Wates e " ... Ngombe kopi sing akeh cek kuat ndawakne sabare. Semangaaaat pemuda!

  • 5 min nonton kuwe gawe sapu mas agos jozz pokok e lanjut trus

  • Maaf sebelumnya mbak/mas. Aku salah satu subscriber bats channel dari Palembang. Tolong penjelasannya πŸ™ sebenarnya ada apa dengan bats channel? Sudah lama gk nonton bats channel, waktu nonton lagi kok jadi kayak gini? Kok banyak yg bilang bats channel stop?

  • Tulungagung Kediri.....rokok tengwe maleh Surya.....Yo wis ngene iki

  • ADSENSE MU LO KOK GAWE OPO??

  • HAPUSEN AKUN MU LEK KEBERATAN KR NJALUK E FANS2 MU.. TUJUAN MENGHIBUR BSAN DIJALUKI GWE VIDEO MLAH SAMBAT. OLEH DWKMU YYO TEKO SUBSCRIBER MU .. BSAN TERKENAL E KOK KOYO NGONO

  • Yo seneng lintingan 😁 podoo

  • Ketoke curhatane hati yg paling dalam to mz agus.

  • Pas ngombe kopi ,di rungokne tenanan tibak.e ga enek NGGGAAAAAH .e πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  • Orang Tulungagung like

  • Reneo nang mahku kang tk wei klambi😁😁